اول ذی الحجه
مهر: اول ذی الحجه در تاریخ اسلام به نام پیوندی است از جنس فرشتگان بهشتی. پیوندی که در آن زندگی پاک و روحانی به پاکی سلاله ختم رسل آغاز شد. اول ذی الحجه سالروز ازدواج علی(ع) یگانه شیرمرد عالم بشریت و زهرا(س) دردانه دل ختم نبوت است.
آخرین پیامبر نور، زلالترین عصاره وحی را در جشن پیوند دخترش با آسمانی ترین مرد، می ریزد فرشتگان، بال در بال هم، زیباترین سرور خاک را جشن می گیرند و بزرگ ترین شادمانی زمین را پای می کوبند.
اینک، دست مقدس فاطمه علیه السلام ، در دست بی کران علی، حلاوت هلهله فرشتگان را لمس می کند و شور کبریایی افلاکیان را برمی انگیزد.
این سپردن دست عروسی به تکیه گاهی یک مرد نیست؛ این سپردن انسان است به حریم بی انتهای عصمت. این پیامبر صلی الله علیه و آله نیست که دخترش را به علی علیه السلام می سپارد؛ این خداست که اختیار و اعتبار بشر را به علی و زهرا علیهاالسلام وامی نهد.
ازدواجی ساده اما با برکت….
ازدواج علی و فاطمه گرچه ساده ترین ازدواج دنیا بود اما همراهی آن با عصمت و معنویت آنرا تا همیشه ابد الگوی مسلمانان کرد.
ازدواجی از جنس خدا….به پاکی زهرا…. و به استواری گامهایی که علی در راه صیانت از دین و راه خدا برمی داشت.
ازدواج علی و فاطمه تنها یک پیوند زناشویی نبود بلکه یک پیوند الهی بود، ازدواجی که صبر، ایثار، بخشندگی و همدلی اصولش شدند تا زهرا در تمام مدت زندگی گله ای از کمی و کاستی های زندگی به لب نیاورد……
آب مهریه بزرگترین بانوی جهان اسلام
زهرا دردانه دختر رسول اکرم بود و همه بر این باور بودند که مهریه زهرا به عنوان دختر خلیفه مسلمین باید مهریه سنگینی داشته باشد اما زمانی که مهریه زهرا نقل محافل و مجالس شد همه دیدند که رسول خدا چه آبرویی به آب بخشید و آنرا مهریه میوه دلش کرد.
منبع:فردا نیوز